Terug naar het overzicht

Gratis vorming in de kijker: schrijf je snel in

woensdag 10 juli 2024

mensen

In deze nieuwsbrief bevelen we graag een gratis vorming aan. We herinneren je eraan dat je doorheen het ganse jaar 5 gratis BIV-vormingen kan volgen. Ga het aanbod snel ontdekken en schrijf je in!

Mogelijk is deze vorming iets voor jou:

Elektrificatie in mede-eigendom

De energieprijzen swingen de pan uit. Het wordt dus steeds belangrijker om op zoek te gaan naar manieren om de kosten te drukken. Tegelijkertijd moeten we maximaal op duurzame alternatieven inzetten. Maar hoe introduceer je die alternatieven vlot en correct bij mede-eigenaars? Zonnepanelen, warmtepompen, … komen allemaal aan bod in deze opleiding waarmee je 3 uur permanente vorming verdient.

Het volledige gratis BIV-by-VIVO vormingsaanbod voor het najaar vind je op onze website.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijke account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker. Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Een muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer dan eerst via www.biv.be/activeer.